Lapas

otrdiena, 2012. gada 25. septembris

The good karma un kas notiek pēc titriem


Ja vien es ticētu karmai, nolīdzināšanai, grēku pildītām miljons dzīvēm, šis būtu tas brīdis, kad justu tādu nedaudz smeldzīgu smagumu atstājam manu nebeidzamo karmas stāstu. Nekad neticēju, ka jutīšu tik daudz līdzjūtības, sapratnes un mīlestības pret saviem vecākiem. Nebija ienācis prātā, ka es varu tā piedot un neturēt ļaunu prātu. Interesantākais ir tas, ka, lai arī mūsu saldi sīrupainajai filmai it kā ir pienākušas nosacītas beigas, neviens neslauka asariņu sēžot un lēni vērojot izdziestam dzīves drāmas ekrānu. Viss turpinās. Vienkārši tā. Vienas laimīgas beigas vēl nav visas laimīgas beigas. Laimīgas beigas nav ne slimības lapa, ne īpašs gadījums. 
Tās vienkārši pavisam klusi notiek. Un man ļoti pietiek. 

Viss, ko man šobrīd vajag, ir liels kartona gabals, krāsas un otas. Es gribu gleznojot parunāties ar Dievu. Es gribu pateikt paldies vienalga kam un dalīt smaidus kā svēto ūdeni nogurušajiem un neticīgajiem. Es tādus dalu tantēm, kuras runājas ar sevi, tantēm, kuras savā nodabā neticīgi māj tukšumam, random cilvēkiem pa savu lietaino ceļu uz Ausekļa ielas kojām. Liela, dzeltena aploksne, kurā iekšā tikai un vienīgi gaisma un neticīgs, neuzticīgs prieks viņu acīs. Bet man tikai gribas prieku sadalīt un  izmest no rokām kā karstu kartupeli. Kā Tev liekas, kāpēc tā?

trešdiena, 2012. gada 5. septembris

Ātrais un, ļoti iespējams, pirmspēdējais šī bloga teksts

Vidzemes Augstskola ir pirmā lieta mūžā, kas liek man mazliet vairāk pavērt jautājumu par to, vai esmu gatava upurēt savu brīvību 10 gadus kaut kam. Te ir tiešām vērtīgi būt. Mīļi. Grūti. Tāda sajūta, ka man stiepjas kaut kādi mentālie, garīgie, sociālie un uzskatu kauli.

Ļoti gribu pierakstīt visas slepenās ķecerības dienas grāmatā, kuru esmu pazaudējusi. Not a very good sign, ja ņem vērā jau esošās sarakstītās.

Man ir koncepts par jauna bloga izveidi par to, kā esmu tieši iekšā sapņa piepildīšanas procesā un cik tur viss izskatās jocīgi, neatpazīstami detalizēts. Pagaidām vēl nav ideju par to, vai un kam tas būs domāts.

Ar labu nakti.